Mobilfri sone- fullstendig krise?

Jeg lot telefonen være igjen i bilen. Ville ha fullstendig ro når jeg skulle besøke vektene. Egentlig ventet jeg på en sms som jeg ikke orket å ta stilling til. Om jeg fikk den under treningen så ville jeg ikke klart å la være og lese. Og jeg giddet ikke tanken. Er det ikke et ordtak som heter "det du ikke vet kan du ikke svare på". Noe i den duren? I tillegg ville jeg ikke ha den konstante pirringen med å sjekke telefonen mellom settene, eller ta et bilde man kan sende på snap. Og det var DEILIG. Følte meg fri. Ingen mas, ingen fjas, bare meg og noen stønnende bolemenn med svære bager (lurer på hva de har med seg?). 

gym
Licensed from: diego_cervo / yayimages.com

(pumping uten mas?)
 

Det underlige er at jeg var mer tilstede i øyeblikket. Jeg fokuserte på treningen og brukte pausene til og slappe av til neste sett, i stedet for å sjekke telefonen.

Når jeg sitter her og reflekter over det så skal jeg faktisk gjøre treningen min på senteret sone fri. Droppe hele telefonen. Ingen sms, mms, snap, insta eller FB er så kritisk at det ikke kan vente? Ting må ikke besvares eller sees på med en gang. Dessuten er jeg der maks en time så antar krisene klarer seg fint uten meg. Dessuten lever jeg og mange andre med konstant stress og oppgaver står i kø, så en time uten "stressmobilen" er gull verdt. Mobilfri sone? Ja takk!

Da jeg skulle gå å tøye (ja, det er viktig å tøye. Spesielt når man drar på åra), så passerte jeg en fyr som lå på ryggen med musikk i ørene. I tillegg holdt han telefonen opp for en selfie. Jeg bare dro på smilebåndet. Det er jo litt komisk hvordan vi hele tiden skal ta bilder av oss. Er vel ikke mange årene siden ordet "selfie" kom for første gang? Uansett, fint for han som driter i at jeg gikk forbi. Bildet ble sikkert topp det!

Så neste gang jeg er på treningssenteret er det ingen vits i å få tak i meg. Jeg lever mest sannsynlig og svarer når jeg har tid. Det er ingen krise. 

 

Ha en fin dag!

 

#bloggno #trening #mobil #mandag 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AJOHANS

AJOHANS

36, Fjell

Om meg? Jeg liker å være aktiv, men samtidig bare slappe fullstendig av. Liker å skrive, men er dårlig i rettskriving. Det hindrer meg dog ikke allikevel! Driver på med karate og er tidligere kickbokser. Skriver og spiller gitar. Sitter å skriver på manus nr 3. Alle gode ting er 3. Glad i kaffe og reise. Helst ikke samme plass to ganger.

Kategorier

Arkiv

hits