Våg å drømme! Gi opp? No way!

Antar de fleste bloggere liker å skrive? Jeg laget denne bloggen nettopp fordi jeg liker det. Blogget noen dager nå og skal innrømme at det er jo supert om noen tar seg tid til å lese. Og liker dere det som blir skrevet så er jo det helt konge. 

IKKE GI OPP!

Jeg jobber for tiden med mitt tredje manus. De to foregående manuser sendte jeg inn til forlagene, og fikk nei fra dem. Noe jeg egentlig visste. Det var vanlig krim historie, uten det mest fantastiske plott eller karakterer. Den første manuset var mest for min egen del. Ville se om jeg klarte å fullføre et såpass stort prosjekt, få det fra A til B. Bli ferdig var målet. Og når jeg klarte det så hadde det underveis dukket opp nye ideèr til mer. Også krim med de samme karakterene, men hovedpersonen byttet jeg ut. Siden jeg fikk nei på det også så var det faktisk et forlag som tipset meg i å skrive noe helt annet. Ikke krim som alle andre. Så mitt tredje manus er ganske så annerledes.

Jeg lever i den troen at jo flere nei man får jo nærmere er man et ja! Bare det at de fleste som ikke fikk sine drømmer oppfylt ga seg så altfor fort. James Patterson fikk 40 ish NEI før et forlag ga han en sjanse. Stephen King det samme. For å ikke snakke om Sylvester Stallone og hans Rocky manus. Felles for disse mennene er at de aldri ga seg. De tok lærdom av sine avslag, skjerpet sansene og kjørte på helt til noen svarte JA! 

Jeg sitter her og skriver motiverende ord til meg selv da jeg i siste tiden ikke har vært så flink med å skrive videre på min tredje bok. Gått i stå. Også en grunn til å skrive blogg, for da skriver man i det minste mens man venter på at historien skal løse seg. Har troen på den og den kommer ut via eget forlag og salgskanaler som man selv kan administrere. Vil sikkert skrive mer om det etterhvert. 

Dream Big Note Means Ambition Future Hope
Licensed from: stuartmiles / yayimages.com


Husk også at det selvsagt ikke bare holder å drømme, du må ta kontroll over det du vil oppnå og hver dag gjøre noe som gjør at man kommer et steg nærmere. Det er bedre med små steg i riktig retning enn ingen i det hele tatt. Drømmer kommer ikke landende i fanget på deg mens du ser på "Stranger things" på Netflix. DU MÅ JOBBE FOR DET!

 

Ha en fin dag!

 

 

#bloggno #blogger #alternativ #fjell #hverdag 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

AJOHANS

AJOHANS

36, Fjell

Om meg? Jeg liker å være aktiv, men samtidig bare slappe fullstendig av. Liker å skrive, men er dårlig i rettskriving. Det hindrer meg dog ikke allikevel! Driver på med karate og er tidligere kickbokser. Skriver og spiller gitar. Sitter å skriver på manus nr 3. Alle gode ting er 3. Glad i kaffe og reise. Helst ikke samme plass to ganger.

Kategorier

Arkiv

hits